
آشپزي
مواد لازم
جوجه 750 گرم الي 1 کيلو گرم
روغن زيتون 2 قاشق غذاخوري
آبليمو 2 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل و زعفران حل شده (يا پاپريکا) به مقدار لازم
طرز تهيه
بهترين وزن براي انتخاب جوجه کبابي از 750 گرم تا يک کيلو گرم است و اين مقدار کباب براي استفاده دو نفر معمولا کافي است. جوجه را تميز مي کنيم و مي شوئيم و خوب خشک مي کنيم و آنرا بطريق زير خرد مي نمائيم .
بال هاي جوجه را به طوري که کمي از گوشت سينه به آن بماند از سينه جدا مي کنيم و سينه را نيز از طرف استخوان جدا مي نمائيم ( مي توانيم سينه را با استخوان از وسط دو نيم کنيم ) . بعد رانها را از استخوان پشت جدا کرده و ماهيچه را هم از ران جدا مي نمائيم. سپس به نسبت هر يک جوجه 2 قاشق روغن زيتون 2 قاشق سوپخوري آبليمو و کمي نمک و فلفل و زعفران حل شده يا پايکارا مخلوط مي نمائيم و جوجه را 4 تا 5 ساعت در اين سس مي خوابانيم.
بعد قطعات جوجه را سيخ مي کشيم.به طوريکه ران ها و ماهيچه به يک سيخ و بال ها و گردن به سيخ ديگر و سينه ها به سيخ سوم باشند.
ابتدا سيخ هاي ران وبال را روي آتش يکنواخت مي گذاريم و کمي آتش را باد مي زنيم و سيخ ها را پشت و رو مي کنيم سپس از سس روغن زيتون و آب ليمو به آنها مي دهيم و کمي که برشته شد سيخ هاي سينه را روي اتش قرار مي دهيم( چون گوشت سينه لطيف تر است کمي ديرتر روي آتش گذاشته شود) وقتي قطعات جوجه طلائي و برشته شد.(و در طول مدت برشته شدن بايدمرتب از سس روغن زيتون و آبليمو روي آن بدهيم) کباب ها را منظم به طوري که قطعات آن مشخص باشد در ديس مي چينيم و اطراف آنرا با جعفري تزئين مي کنيم بلافاصله سر ميز مي بريم .
لينک مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-203.html
جوجه کباب
:: بازدید از این مطلب : 99
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0